Log på

Velkommen til Boligportal/Huslejeregister


På dette site kan du manuelt indberette oplysninger til Huslejeregistret og se allerede indberettede oplysninger. Der er også mulighed for at trække forskellige rapporter, som kan bruges til kontrol af data.

Data i Huslejeregistret bruges af Udbetaling Danmark som en del af boligstøtteberegningen. Ved ansøgning om boligstøtte til en almen bolig på www.borger.dk hentes relevante oplysninger (husleje mv.) om den konkrete bolig automatisk i Huslejeregistret.

Huslejeregistret udgør også datagrundlag for boligportalen www.danmarkbolig.dk. Portalen er etableret og drevet af Landsbyggefonden jf. almenboligloven § 64 i et samarbejde med Social-, Bolig- og Ældreministeriet, KL og BL - Danmarks Almene Boliger.

Huslejeregistret blev åbnet for indberetning primo februar 2013 og Udbetaling Danmark har gjort brug af Huslejeregistrets oplysninger siden april 2014.

Hjælp til indberetning til Huslejeregistret

Efter login på sitet opnås adgang til en brugervejledning. Hvis der er spørgsmål, kan de mailes til sikkerposthuslejeregister@lbf.dk.

Adgang til huslejeregistret

Vær opmærksom på at adgang til Huslejeregistret kræver MitID login med rettigheder tilknyttet løsningen.

Administration og tildeling af rettigheder til MitID sker hos jeres rettighedsadministrator, som i MitID rettighedsstyring kan tildele relevante rettigheder til Huslejeregistret. Boligorganisationen skal tildele rettighed til Huslejeregistreret (Læse eller Skrive).

Ved at aktivere ”Log på” øverst på siden er der mulighed for at læse mere om MitID Erhverv og tildeling af MitID Rettigheder.